Het wilde eiland (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Karen Swan

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

In Het wilde eiland, het eerste deel in de gelijknamige serie van bestsellerauteur Karen Swan, woont de eigenzinnige Effie al haar hele leven op het kleine, afgelegen eiland St. Kilda, aan de westkust van Schotland. Als de jonge Lord Sholto het eiland bezoekt, voelt Effie zich meteen tot hem aangetrokken. Ze spoort bijzondere vogels en eieren voor hem op, en maakt een onuitwisbare indruk op hem met haar klimtalent en onverschrokkenheid. Maar een week later verandert haar leven voorgoed: de bewoners van St. Kilda worden geëvacueerd naar het vasteland, omdat het leven op het eiland te zwaar is geworden. Effie wordt aan het werk gezet in Dumfries House - waar ook Lord Sholto woont. Ver weg van de wilde natuur kan Effie echter moeilijk aarden en wordt het duidelijk dat zij en Sholto uit totaal verschillende werelden komen. En dan wordt er een lichaam ontdekt op het eiland. Er ontstaat een enorm schandaal, en Effie wordt verdacht. Terwijl ze probeert haar weg te vinden in de wirwar van geheimen wordt het steeds moeilijker te bepalen wie ze kan vertrouwen... Het wilde eiland van Karen Swan is een wervelende roman vol drama, spanning en mysterie, met sterke vrouwen in de hoofdrol. Voor de lezers van Lucinda Riley, Delia Owens en Santa Montefiore. 'Dit is een boek waar je zo lang mogelijk van wilt genieten, maar ook in één ruk wilt uitlezen.' ‒ Jill Mansell

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Swan
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401619233
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2023
Bestandsgrootte
8695991 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
482

Beschrijving

In Het wilde eiland, het eerste deel in de gelijknamige serie van bestsellerauteur Karen Swan, woont de eigenzinnige Effie al haar hele leven op het kleine, afgelegen eiland St. Kilda, aan de westkust van Schotland. Als de jonge Lord Sholto het eiland bezoekt, voelt Effie zich meteen tot hem aangetrokken. Ze spoort bijzondere vogels en eieren voor hem op, en maakt een onuitwisbare indruk op hem met haar klimtalent en onverschrokkenheid.

Maar een week later verandert haar leven voorgoed: de bewoners van St. Kilda worden geëvacueerd naar het vasteland, omdat het leven op het eiland te zwaar is geworden. Effie wordt aan het werk gezet in Dumfries House - waar ook Lord Sholto woont. Ver weg van de wilde natuur kan Effie echter moeilijk aarden en wordt het duidelijk dat zij en Sholto uit totaal verschillende werelden komen.

En dan wordt er een lichaam ontdekt op het eiland. Er ontstaat een enorm schandaal, en Effie wordt verdacht. Terwijl ze probeert haar weg te vinden in de wirwar van geheimen wordt het steeds moeilijker te bepalen wie ze kan vertrouwen...

Het wilde eiland van Karen Swan is een wervelende roman vol drama, spanning en mysterie, met sterke vrouwen in de hoofdrol. Voor de lezers van Lucinda Riley, Delia Owens en Santa Montefiore.

'Dit is een boek waar je zo lang mogelijk van wilt genieten, maar ook in één ruk wilt uitlezen.' ‒ Jill Mansell

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Swan
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401619233
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2023
Bestandsgrootte
8695991 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
482