Het wolkenschip (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Deze titel komt in aanmerking voor

Vashti Hardy

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tweeling Arthur en Maud Helderstorm is diepbedroefd als ze te horen krijgen dat hun vader, een dappere ontdekkingsreiziger, om het leven is gekomen tijdens een mislukte poging om het meest zuidelijke punt ter wereld te bereiken. Maar dat niet alleen, hij wordt ook beschuldigd van het stelen van brandstof voordat hij stierf! De tweeling gelooft niks van de verhalen en reageert op een advertentie om mee te doen aan een nieuwe poging om Zuid-Polaris te bereiken. Het is hun enige hoop om achter de waarheid te komen... en de reputatie van hun familie te redden. Zullen Arthur en Maud de antwoorden vinden die ze zoeken? Vashti Hardy woont in Engeland. Haar boeken worden in vele talen uitgegeven. Brightstorm (Het wolkenschip) stond op de shortlist van onder andere de Waterstones Children's Book Prize. Vashti was lerares maar stopte om meer te kunnen schrijven. Ze is afgestudeerd aan de Golden Egg Academy, een school voor kinderboekenauteurs, en begeleidt regelmatig nieuwe studenten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vashti Hardy
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463838436
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
1921534 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

De tweeling Arthur en Maud Helderstorm is diepbedroefd als ze te horen krijgen dat hun vader, een dappere ontdekkingsreiziger, om het leven is gekomen tijdens een mislukte poging om het meest zuidelijke punt ter wereld te bereiken. Maar dat niet alleen, hij wordt ook beschuldigd van het stelen van brandstof voordat hij stierf! De tweeling gelooft niks van de verhalen en reageert op een advertentie om mee te doen aan een nieuwe poging om Zuid-Polaris te bereiken. Het is hun enige hoop om achter de waarheid te komen... en de reputatie van hun familie te redden. Zullen Arthur en Maud de antwoorden vinden die ze zoeken?

Vashti Hardy woont in Engeland. Haar boeken worden in vele talen uitgegeven. Brightstorm (Het wolkenschip) stond op de shortlist van onder andere de Waterstones Children's Book Prize. Vashti was lerares maar stopte om meer te kunnen schrijven. Ze is afgestudeerd aan de Golden Egg Academy, een school voor kinderboekenauteurs, en begeleidt regelmatig nieuwe studenten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vashti Hardy
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463838436
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
1921534 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352