In de ban van de machtige Siciliaan (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Clare Connelly

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een onmogelijke, maar ook verlokkelijke eis…Mia wist natuurlijk best dat haar verloving met miljardair Luca Cavallaro meer een businessdeal was dan liefde. Maar het doet toch pijn wanneer hij haar voor het altaar laat staan nadat hij heeft ontdekt dat haar vader hevig in de financiële problemen zit. Ze zou door dit huwelijk haar afschuwelijke familie kunnen ontvluchten, en nu kan ze geen kant op…Een jaar later ziet Mia een nieuwe kans, weer via een verstandshuwelijk. Maar net als ze deze afspraak wil bezegelen, staat Luca voor haar deur. Hij kijkt haar diep in de ogen en zegt dat hij alsnog zijn misgelopen huwelijksnacht wil. Het duizelt haar. Wat moet ze doen? Ze kan toch niet toegeven aan de verwarrende eis van de man die haar zomaar verliet? Maar hoe kan ze het ziedende verlangen dat door haar heen raast weerstaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Clare Connelly
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570083
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
413052 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Beschrijving

Een onmogelijke, maar ook verlokkelijke eis…

Mia wist natuurlijk best dat haar verloving met miljardair Luca Cavallaro meer een businessdeal was dan liefde. Maar het doet toch pijn wanneer hij haar voor het altaar laat staan nadat hij heeft ontdekt dat haar vader hevig in de financiële problemen zit. Ze zou door dit huwelijk haar afschuwelijke familie kunnen ontvluchten, en nu kan ze geen kant op…

Een jaar later ziet Mia een nieuwe kans, weer via een verstandshuwelijk. Maar net als ze deze afspraak wil bezegelen, staat Luca voor haar deur. Hij kijkt haar diep in de ogen en zegt dat hij alsnog zijn misgelopen huwelijksnacht wil. Het duizelt haar. Wat moet ze doen? Ze kan toch niet toegeven aan de verwarrende eis van de man die haar zomaar verliet? Maar hoe kan ze het ziedende verlangen dat door haar heen raast weerstaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Clare Connelly
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570083
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
413052 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125