Intense zelfcompassie (e-Book)

Heb de moed om je uit te spreken en tot bloei te komen

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Kristin Neff

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het nieuwe boek van dé expert op het gebied van zelfcompassie.Kristin Neff, een van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van zelfcompassie, onderscheidt in haar nieuwe boek twee soorten: zachte zelfcompassie en intense zelfcompassie. Als je compassievol met jezelf kunt omgaan, is het makkelijker om jezelf te beschermen, je grenzen te verleggen en om ‘nee’ te zeggen.In Intense zelfcompassie spoort Kristin Neff je aan om jezelf te geven wat je nodig hebt om mentaal, emotioneel, en fysiek vervuld te worden, en om jezelf te motiveren je doelen te bereiken of de nodige veranderingen door te voeren. Dit boek helpt je te begrijpen hoe intense zelfcompassie jou kan helpen de kracht van woede te benutten, op weg naar een bewuster leven. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristin Neff
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402762860
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
864252 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
278

Beschrijving

Het nieuwe boek van dé expert op het gebied van zelfcompassie.

Kristin Neff, een van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van zelfcompassie, onderscheidt in haar nieuwe boek twee soorten: zachte zelfcompassie en intense zelfcompassie. Als je compassievol met jezelf kunt omgaan, is het makkelijker om jezelf te beschermen, je grenzen te verleggen en om ‘nee’ te zeggen.

In Intense zelfcompassie spoort Kristin Neff je aan om jezelf te geven wat je nodig hebt om mentaal, emotioneel, en fysiek vervuld te worden, en om jezelf te motiveren je doelen te bereiken of de nodige veranderingen door te voeren. Dit boek helpt je te begrijpen hoe intense zelfcompassie jou kan helpen de kracht van woede te benutten, op weg naar een bewuster leven.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristin Neff
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402762860
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
864252 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
278