Kleine wondertjes / Huis vol liefde (e-Book)

Prijs € 6,49
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Rebecca Winters, Cara Colter

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

 Kleine wondertjesNatuurlijk gaat ze hem zelf vertellen dat ze een tweeling krijgt…Eindelijk zwanger! En dan krijgt ze ook nog een tweeling! Kellie kan haar geluk niet op. Helaas komt het goede nieuws te laat voor haar huwelijk met de knappe Griekse miljonair Leandros Petralia, want de echtscheidingspapieren liggen al klaar. Toch besluit ze nog één keer terug te keren naar Griekenland, om hem te vertellen dat hij vader wordt… Huis vol liefdeTussen de verfpotten springt de vonk weer over…Ooit droomde Jessica over haar ideale man en een groot gezin. Die man heeft ze gevonden, in de persoon van de knappe Kade, maar wanneer haar kinderwens niet wordt vervuld, groeien ze uit elkaar. Uiteindelijk besluiten ze te scheiden en hun huis te verkopen. Dat huis moeten ze eerst opknappen, en al klussend merken ze dat de chemie tussen hen nog springlevend is. Zou het kwaad kunnen om nog één keer samen de nacht door te brengen?Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rebecca Winters, Cara Colter
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561791
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
950438 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

 
Kleine wondertjes

Natuurlijk gaat ze hem zelf vertellen dat ze een tweeling krijgt…

Eindelijk zwanger! En dan krijgt ze ook nog een tweeling! Kellie kan haar geluk niet op. Helaas komt het goede nieuws te laat voor haar huwelijk met de knappe Griekse miljonair Leandros Petralia, want de echtscheidingspapieren liggen al klaar. Toch besluit ze nog één keer terug te keren naar Griekenland, om hem te vertellen dat hij vader wordt…
 
Huis vol liefde

Tussen de verfpotten springt de vonk weer over…

Ooit droomde Jessica over haar ideale man en een groot gezin. Die man heeft ze gevonden, in de persoon van de knappe Kade, maar wanneer haar kinderwens niet wordt vervuld, groeien ze uit elkaar. Uiteindelijk besluiten ze te scheiden en hun huis te verkopen. Dat huis moeten ze eerst opknappen, en al klussend merken ze dat de chemie tussen hen nog springlevend is. Zou het kwaad kunnen om nog één keer samen de nacht door te brengen?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rebecca Winters, Cara Colter
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561791
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
950438 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246