Marigold en Rose (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Louise Glück

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Poëtisch prozadebuut van de Nobelprijswinnaar voor de Literatuur 2020 over het grote mysterie van taal en tijd, van wat is, wat is geweest en wat zal komen, en de betoverende wereld van onze kindertijd.Deze wonderlijke kroniek vertelt over het eerste levensjaar van de tweelingzusjes Marigold en Rose. Ze leren trapklimmen, bekijken elkaar als criminelen door de spijlen van hun bedjes, en beginnen te spreken.Zowel triest als grappig, en doordrongen van een gevoel van stoïcijnse verwondering beschrijft dit proza het ontluiken van twee karakters in een wereld vóór de taal. Een sprookje en tegelijk een sage van meerdere generaties; een stuk voor twee handen dat ook een symfonie is; een gedicht, maar tevens een briljante autobiografie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Glück
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029548007
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
1748590 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
35

Beschrijving

Poëtisch prozadebuut van de Nobelprijswinnaar voor de Literatuur 2020 over het grote mysterie van taal en tijd, van wat is, wat is geweest en wat zal komen, en de betoverende wereld van onze kindertijd.

Deze wonderlijke kroniek vertelt over het eerste levensjaar van de tweelingzusjes Marigold en Rose. Ze leren trapklimmen, bekijken elkaar als criminelen door de spijlen van hun bedjes, en beginnen te spreken.

Zowel triest als grappig, en doordrongen van een gevoel van stoïcijnse verwondering beschrijft dit proza het ontluiken van twee karakters in een wereld vóór de taal. Een sprookje en tegelijk een sage van meerdere generaties; een stuk voor twee handen dat ook een symfonie is; een gedicht, maar tevens een briljante autobiografie.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Glück
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029548007
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
1748590 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
35