Michaels kamer (e-Book)

Een kort verhaal

Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

John Grisham

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Advocaat Stanley Wade wordt op klaarlichte dag ontvoerd vanaf het parkeerterrein van een supermarkt en meegenomen in een pick-up. Zijn ontvoerder meent hij vaag te herkennen. Even later, wanneer ze de stad achter zich hebben gelaten, vertelt de man plotseling aan Stanley wie hij is. Deze bekentenis doet bij Stanley het angstzweet uitbreken, want dit kan maar één ding betekenen: hij zal het er niet levend van afbrengen. Michaels kamer verscheen voor het eerst in de verhalenbundel De wettelozen. De korte verhalen in deze verhalenbundel spelen zich (deels) af in het fictieve Ford County in de staat Mississippi, dat de plaats Clanton als hoofdstad heeft. Ford County heeft in meerdere John Grisham-thrillers als decor gediend, waaronder Een tijd om te doden, Het dossier, Het vonnis en Het oordeel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Grisham
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044978070
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
1015850 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
31

Beschrijving

Advocaat Stanley Wade wordt op klaarlichte dag ontvoerd vanaf het parkeerterrein van een supermarkt en meegenomen in een pick-up. Zijn ontvoerder meent hij vaag te herkennen. Even later, wanneer ze de stad achter zich hebben gelaten, vertelt de man plotseling aan Stanley wie hij is. Deze bekentenis doet bij Stanley het angstzweet uitbreken, want dit kan maar één ding betekenen: hij zal het er niet levend van afbrengen.

Michaels kamer verscheen voor het eerst in de verhalenbundel De wettelozen. De korte verhalen in deze verhalenbundel spelen zich (deels) af in het fictieve Ford County in de staat Mississippi, dat de plaats Clanton als hoofdstad heeft. Ford County heeft in meerdere John Grisham-thrillers als decor gediend, waaronder Een tijd om te doden, Het dossier, Het vonnis en Het oordeel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Grisham
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044978070
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
1015850 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
31