Ochtend en avond (e-Book)

Prijs € 10,00
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Jon Fosse

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een troostrijk verhaal van de winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur 2023 Tussen de twee uitersten van een menselijk leven, geboorte en dood, ontvouwt zich een opgewekt en troostrijk verhaal over het leven en sterven van een eenvoudige man die een hard maar vol leven heeft geleid. Ieder dag gaat de visser Johannes naar het haventje om naar zijn boot te kijken. Zijn vrouw is al enige tijd dood. Op een ochtend, nadat hij wakker is geworden, is er iets veranderd. Is het het licht dat door het raam naar binnen valt? In de haven ontmoet hij zijn gestorven vriend Peter en samen varen ze uit. Op die tocht beleeft Johannes de belangrijkste momenten van zijn leven opnieuw, zijn ongelukkige eerste liefde, daarna de ontmoeting met zijn vrouw. Bij terugkomst in de haven ziet hij tot zijn vreugde dat zij op hem wacht. Samen gaan ze naar huis. Het is alsof een lang gekoesterd verlangen wordt ingelost. 'Een meesterlijke kleine roman.' - Adresseavisen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jon Fosse
Uitgever
Uitgeverij Oevers
ISBN
9789493290976
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
1586578 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Een troostrijk verhaal van de winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur 2023

Tussen de twee uitersten van een menselijk leven, geboorte en dood, ontvouwt zich een opgewekt en troostrijk verhaal over het leven en sterven van een eenvoudige man die een hard maar vol leven heeft geleid.

Ieder dag gaat de visser Johannes naar het haventje om naar zijn boot te kijken. Zijn vrouw is al enige tijd dood. Op een ochtend, nadat hij wakker is geworden, is er iets veranderd. Is het het licht dat door het raam naar binnen valt? In de haven ontmoet hij zijn gestorven vriend Peter en samen varen ze uit. Op die tocht beleeft Johannes de belangrijkste momenten van zijn leven opnieuw, zijn ongelukkige eerste liefde, daarna de ontmoeting met zijn vrouw. Bij terugkomst in de haven ziet hij tot zijn vreugde dat zij op hem wacht. Samen gaan ze naar huis. Het is alsof een lang gekoesterd verlangen wordt ingelost.

'Een meesterlijke kleine roman.'
- Adresseavisen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jon Fosse
Uitgever
Uitgeverij Oevers
ISBN
9789493290976
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
1586578 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112