Opnieuw verliefd in Toscane (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

Annie West

EPUB met digitaal watermerk | April 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Krijgen ze alsnog hun huwelijksnacht? Cesare Brunetti heeft het de mooie Ida nooit vergeven dat ze er pal na hun bruiloft vandoor ging, toen ze ontdekte dat haar familie hem tot dit huwelijk had gedwongen. Als hij haar na jaren zoeken eindelijk vindt, eist hij dat ze onmiddellijk de scheidingspapieren tekent. Maar dan ontdekt hij dat zij zelf door haar familie wordt bedreigd. Opeens voelt hij de onbedwingbare drang haar te beschermen… Ida begrijpt er niets van: zo eist Cesare, met ogen vervuld van haat, dat ze hun scheiding officieel maakt, het volgende moment neemt hij haar mee naar zijn landhuis in Toscane. En hier, onder de warme zon, laaien al haar oude gevoelens voor hem weer op. Als hij haar onverwacht kust, wil ze zich volledig aan hem overgeven. Maar durft ze dat?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402562583
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2023
Bestandsgrootte
3615145 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Beschrijving

Krijgen ze alsnog hun huwelijksnacht?
 
Cesare Brunetti heeft het de mooie Ida nooit vergeven dat ze er pal na hun bruiloft vandoor ging, toen ze ontdekte dat haar familie hem tot dit huwelijk had gedwongen. Als hij haar na jaren zoeken eindelijk vindt, eist hij dat ze onmiddellijk de scheidingspapieren tekent. Maar dan ontdekt hij dat zij zelf door haar familie wordt bedreigd. Opeens voelt hij de onbedwingbare drang haar te beschermen…
 
Ida begrijpt er niets van: zo eist Cesare, met ogen vervuld van haat, dat ze hun scheiding officieel maakt, het volgende moment neemt hij haar mee naar zijn landhuis in Toscane. En hier, onder de warme zon, laaien al haar oude gevoelens voor hem weer op. Als hij haar onverwacht kust, wil ze zich volledig aan hem overgeven. Maar durft ze dat?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie West
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402562583
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2023
Bestandsgrootte
3615145 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130