Organisatieverandering: hoe moeilijk kan het zijn?! (e-Book)

Hoe je als managementteam de organisatie soepel door de verandering loodst

Prijs € 23,95
Download direct dit e-Book

Bianca van Leeuwen

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Een must-have voor managers met veranderaspiratie en -frustratie. Wat is de overeenkomst tussen organisatieverandering en een verslaving? Het terugvalpercentage bij beide is enorm. Er zijn talloze competente managers, maar nog te weinig competente managementteams. En die worstelen vaak onnodig met hoe zij hun organisatie door de verandering kunnen leiden. Managementteamontwikkeling en verandermanagement gaan hand in hand, maar dat wordt zelden zo gezien. Waarom is veranderen soms zo taai? Organisatieverandering: hoe moeilijk kan het zijn?! neemt je mee door de stappen die een managementteam kan zetten om soepel door veranderingen te navigeren. Het laat zien aan welke zes knoppen je kunt draaien om een veranderproces wél succesvol te laten verlopen. En je leest over de meest voorkomende patronen in organisaties die verandering in de weg staan. Ook gaat het in op de tien meeste gehoorde misvattingen over veranderen. Managers met een veranderopdracht in grote en middelgrote bedrijven lezen in dit boek hoe ze, samen met hun mt-collega’s, hun organisatie het makkelijkst door de verandering kunnen loodsen. Ook organisatieadviseurs, teamcoaches en andere veranderaars vinden in dit boek inzichten die hun werk voor altijd zullen veranderen. [auteur] Bianca van Leeuwen is adviseur, opleider en keynotespeaker en begeleidt managementteams bij het realiseren van hun veranderdoelen. Samen met Maaike Thiecke publiceerde ze Systemisch Transitiemanagment (2013). Daarvan zijn inmiddels meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bianca van Leeuwen
Uitgever
Boom
ISBN
9789024464432
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2741118 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Een must-have voor managers met veranderaspiratie en -frustratie.

Wat is de overeenkomst tussen organisatieverandering en een verslaving? Het terugvalpercentage bij beide is enorm. Er zijn talloze competente managers, maar nog te weinig competente managementteams. En die worstelen vaak onnodig met hoe zij hun organisatie door de verandering kunnen leiden. Managementteamontwikkeling en verandermanagement gaan hand in hand, maar dat wordt zelden zo gezien.

Waarom is veranderen soms zo taai? Organisatieverandering: hoe moeilijk kan het zijn?! neemt je mee door de stappen die een managementteam kan zetten om soepel door veranderingen te navigeren. Het laat zien aan welke zes knoppen je kunt draaien om een veranderproces wél succesvol te laten verlopen. En je leest over de meest voorkomende patronen in organisaties die verandering in de weg staan. Ook gaat het in op de tien meeste gehoorde misvattingen over veranderen.

Managers met een veranderopdracht in grote en middelgrote bedrijven lezen in dit boek hoe ze, samen met hun mt-collega’s, hun organisatie het makkelijkst door de verandering kunnen loodsen. Ook organisatieadviseurs, teamcoaches en andere veranderaars vinden in dit boek inzichten die hun werk voor altijd zullen veranderen.

[auteur]

Bianca van Leeuwen is adviseur, opleider en keynotespeaker en begeleidt managementteams bij het realiseren van hun veranderdoelen. Samen met Maaike Thiecke publiceerde ze Systemisch Transitiemanagment (2013). Daarvan zijn inmiddels meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bianca van Leeuwen
Uitgever
Boom
ISBN
9789024464432
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
2741118 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224