Prille Liefdes - Betoverend gekust (e-Book)

Een verleidelijke opdracht / Nachten in Napels / Onverzettelijke minnaar

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Lynne Graham, Cathy Williams, Helen Brooks

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onverwacht betoverd door een ware casanova! In Een verleidelijke opdracht richt Rosalie zich volledig op haar carrière. Mannen kunnen haar gestolen worden. Tot ineens de schatrijke Kingsley in haar kantoor staat met een mega-opdracht. Want hoelang kan ze koel en zakelijk blijven met zo’n flirtende, razendknappe opdrachtgever? In Nachten in Napels wordt Pippa’s droombaan weggekaapt door een mooie brunette zonder enige kennis van zaken. Looks gaan blijkbaar écht boven verstand, dus rest Pippa nog maar één ding: Andreo, haar temperamentvolle baas, laten zien dat er ook in haar wel degelijk een vamp huist!  In Onverzettelijke minnaar weet de stadse Sara niet wat ze moet doen in het Schotse dorpje waar ze een huis heeft geërfd, blijven of rechtsomkeert maken! Tijd om na te denken krijgt ze niet, want het besluit is al genomen – en wel door de sexy man die onaangekondigd op haar stoep staat en van geen wijken weet...  Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lynne Graham, Cathy Williams, Helen Brooks
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563009
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1095968 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356

Beschrijving

Onverwacht betoverd door een ware casanova!
 
In Een verleidelijke opdracht richt Rosalie zich volledig op haar carrière. Mannen kunnen haar gestolen worden. Tot ineens de schatrijke Kingsley in haar kantoor staat met een mega-opdracht. Want hoelang kan ze koel en zakelijk blijven met zo’n flirtende, razendknappe opdrachtgever?
 
In Nachten in Napels wordt Pippa’s droombaan weggekaapt door een mooie brunette zonder enige kennis van zaken. Looks gaan blijkbaar écht boven verstand, dus rest Pippa nog maar één ding: Andreo, haar temperamentvolle baas, laten zien dat er ook in haar wel degelijk een vamp huist! 
 
In Onverzettelijke minnaar weet de stadse Sara niet wat ze moet doen in het Schotse dorpje waar ze een huis heeft geërfd, blijven of rechtsomkeert maken! Tijd om na te denken krijgt ze niet, want het besluit is al genomen – en wel door de sexy man die onaangekondigd op haar stoep staat en van geen wijken weet...
 
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lynne Graham, Cathy Williams, Helen Brooks
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563009
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1095968 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
356