Prille Liefdes - Prinsen & passie (e-Book)

Prinselijk verleid / Assepoester wordt prinses / Sjeik als bruidegom

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Jennie Adams, Kate Hewitt, Sophie Weston

EPUB met digitaal watermerk | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Soms is de werkelijkheid mooier dan een sprookje! In Prinselijk verleid heeft Phoebe het vorstendom Amarnes verlaten. Voorgoed, dacht ze, maar nu eist prins Leo haar zoontje op, omdat het jongetje de troonopvolger is. Phoebe moet haar uiterste best doen zijn tactieken te pareren, want de knappe prins schuwt geen middel: chantage… en verleiding! In Assepoester wordt prinses denkt Melanie dat ze nog droomt als ze wakker wordt in een privévliegtuig. En was die aantrekkelijke man die wordt aangesproken met 'Hoogheid' niet eerder haar taxichauffeur? Dan wordt duidelijk dat er sprake is van een persoonsverwisseling. Alleen, prins Rikardo is niet van plan haar zomaar te laten gaan! In Sjeik als bruidegom heeft Leonora een nogal bittere pil moeten slikken. Maar vanaf nu laat ze niet meer met zich sollen! Op een liefdadigheidsbijeenkomst kijkt ze iets te diep in het glaasje met de enige man die haar ooit heeft kunnen bekoren: sjeik Amer. In een overmoedige bui doet ze hem een uitdagend voorstel…  Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennie Adams, Kate Hewitt, Sophie Weston
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556858
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2022
Bestandsgrootte
1244167 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Beschrijving

Soms is de werkelijkheid mooier dan een sprookje!
 
In Prinselijk verleid heeft Phoebe het vorstendom Amarnes verlaten. Voorgoed, dacht ze, maar nu eist prins Leo haar zoontje op, omdat het jongetje de troonopvolger is. Phoebe moet haar uiterste best doen zijn tactieken te pareren, want de knappe prins schuwt geen middel: chantage… en verleiding!
 
In Assepoester wordt prinses denkt Melanie dat ze nog droomt als ze wakker wordt in een privévliegtuig. En was die aantrekkelijke man die wordt aangesproken met 'Hoogheid' niet eerder haar taxichauffeur? Dan wordt duidelijk dat er sprake is van een persoonsverwisseling. Alleen, prins Rikardo is niet van plan haar zomaar te laten gaan!
 
In Sjeik als bruidegom heeft Leonora een nogal bittere pil moeten slikken. Maar vanaf nu laat ze niet meer met zich sollen! Op een liefdadigheidsbijeenkomst kijkt ze iets te diep in het glaasje met de enige man die haar ooit heeft kunnen bekoren: sjeik Amer. In een overmoedige bui doet ze hem een uitdagend voorstel…
 
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennie Adams, Kate Hewitt, Sophie Weston
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556858
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2022
Bestandsgrootte
1244167 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358