Prinses als bruid (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 2,49
Download direct dit e-Book

Jadesola James

EPUB met digitaal watermerk | December 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van afgewezen bruid naar koningin? Prins Akil Al-Hamri heeft schoon genoeg van het leven aan het hof. Als hij hoort dat prinses Tobi Obatola het strenge regime van haar vader niet meer kan verdragen, verzint hij een list: als ze een nephuwelijk sluiten, kunnen ze het fortuin dat hij dan ontvangt gebruiken om te ontsnappen en vervolgens ieder huns weegs gaan. Alles verloopt volgens plan. Alleen schrikt Akil zo van de hevige gevoelens die Tobi tijdens de huwelijksnacht in hem oproept, dat hij eist dat ze op stel en sprong vertrekt… Twee jaar later kan Tobi niet geloven dat Akil weer in haar leven durft te verschijnen. Hij is toch koning geworden en eist dat ze als zijn koningin mee terug gaat naar Djoboro. Maar hoe kan ze een man die haar zo bot afwees ooit nog vertrouwen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jadesola James
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402560886
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2022
Bestandsgrootte
883388 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134

Beschrijving

Van afgewezen bruid naar koningin?
 
Prins Akil Al-Hamri heeft schoon genoeg van het leven aan het hof. Als hij hoort dat prinses Tobi Obatola het strenge regime van haar vader niet meer kan verdragen, verzint hij een list: als ze een nephuwelijk sluiten, kunnen ze het fortuin dat hij dan ontvangt gebruiken om te ontsnappen en vervolgens ieder huns weegs gaan. Alles verloopt volgens plan. Alleen schrikt Akil zo van de hevige gevoelens die Tobi tijdens de huwelijksnacht in hem oproept, dat hij eist dat ze op stel en sprong vertrekt…
 
Twee jaar later kan Tobi niet geloven dat Akil weer in haar leven durft te verschijnen. Hij is toch koning geworden en eist dat ze als zijn koningin mee terug gaat naar Djoboro. Maar hoe kan ze een man die haar zo bot afwees ooit nog vertrouwen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jadesola James
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402560886
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2022
Bestandsgrootte
883388 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134