Schitterend verleid (e-Book)

Keten van verlangen / Verboden schat / Gevangen in zijn armen

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Carol Marinelli, Maya Blake, Rachael Thomas

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Diamonds are a girl's best friend... Toch?Keten van verlangenDe stoere Abby is niet bepaald Matteo Di Siones type, hoe mooi ze ook is. Maar ze heeft een sieraad dat hij in zijn bezit wil krijgen. Dus bedenkt hij een manier om in haar buurt te komen: hij wordt sponsor van haar raceteam. Tot zijn verrassing voelt hij zich steeds meer tot haar aangetrokken. Maar dan ontdekt ze de ware reden van zijn interesse in haar…Verboden schatAllegra Di Siones missie om een Fabergé-juwelenkistje te bemachtigen, mag niet falen. De huidige eigenaar, sjeik Rahim Al-Hadi, wil het niet afstaan, en dus besluit ze het kleinood uit zijn slaapkamer te ontvreemden. Net als ze het kistje wil pakken, komt de sjeik binnen. In haar paniek ziet ze maar één uitweg, en ze werpt zich in zijn armen!Gevangen in zijn armenBianca Di Sione is wanhopig op zoek naar een kostbare armband voor haar grootvader. Dan kaapt miljardair Liev Dragunov het sieraad net voor haar neus weg. Hij wil het haar best geven, als zij drie maanden zijn verloofde speelt. Ze gaat akkoord, en valt vervolgens als een blok voor de arrogante tycoon. Maar of dat zo verstandig is?Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carol Marinelli, Maya Blake, Rachael Thomas
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402568660
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
1083244 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380

Beschrijving

Diamonds are a girl's best friend... Toch?

Keten van verlangen

De stoere Abby is niet bepaald Matteo Di Siones type, hoe mooi ze ook is. Maar ze heeft een sieraad dat hij in zijn bezit wil krijgen. Dus bedenkt hij een manier om in haar buurt te komen: hij wordt sponsor van haar raceteam. Tot zijn verrassing voelt hij zich steeds meer tot haar aangetrokken. Maar dan ontdekt ze de ware reden van zijn interesse in haar…

Verboden schat

Allegra Di Siones missie om een Fabergé-juwelenkistje te bemachtigen, mag niet falen. De huidige eigenaar, sjeik Rahim Al-Hadi, wil het niet afstaan, en dus besluit ze het kleinood uit zijn slaapkamer te ontvreemden. Net als ze het kistje wil pakken, komt de sjeik binnen. In haar paniek ziet ze maar één uitweg, en ze werpt zich in zijn armen!

Gevangen in zijn armen

Bianca Di Sione is wanhopig op zoek naar een kostbare armband voor haar grootvader. Dan kaapt miljardair Liev Dragunov het sieraad net voor haar neus weg. Hij wil het haar best geven, als zij drie maanden zijn verloofde speelt. Ze gaat akkoord, en valt vervolgens als een blok voor de arrogante tycoon. Maar of dat zo verstandig is?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carol Marinelli, Maya Blake, Rachael Thomas
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402568660
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
1083244 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
380