Sensation Island (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Thysia Huisman

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

In de sinistere thriller Sensation Island, het eerste deel in de Achter de schermen-reeks van Thysia Huisman, gaat de jonge onderzoeksjournalist Puck undercover bij het beruchte realityprogramma Sensation Island om te onderzoeken of de geruchten over manipulatie van kandidaten waar zijn. Dit seizoen moet het programma heftiger en spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat? Puck belandt al snel in een maalstroom van leugens, verleiding en… moord? Welke geheimen verbergt de charismatische presentator Dennis? En hoever gaat de snoeiharde uitvoerend producent Kat om te scoren? Sensation Island van Thysia Huisman is een bloedstollend verhaal over hoe programmamakers over lijken gaan voor de kijkcijfers, waarin van alles gebeurt als de camera’s uitgaan en levensgevaarlijke spelletjes worden gespeeld. Voor lezers van Kiki van Dijk en Suzanne Vermeer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thysia Huisman
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401621229
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
3991628 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
276

Beschrijving

In de sinistere thriller Sensation Island, het eerste deel in de Achter de schermen-reeks van Thysia Huisman, gaat de jonge onderzoeksjournalist Puck undercover bij het beruchte realityprogramma Sensation Island om te onderzoeken of de geruchten over manipulatie van kandidaten waar zijn. Dit seizoen moet het programma heftiger en spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat? Puck belandt al snel in een maalstroom van leugens, verleiding en… moord? Welke geheimen verbergt de charismatische presentator Dennis? En hoever gaat de snoeiharde uitvoerend producent Kat om te scoren?

Sensation Island van Thysia Huisman is een bloedstollend verhaal over hoe programmamakers over lijken gaan voor de kijkcijfers, waarin van alles gebeurt als de camera’s uitgaan en levensgevaarlijke spelletjes worden gespeeld. Voor lezers van Kiki van Dijk en Suzanne Vermeer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thysia Huisman
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401621229
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2024
Bestandsgrootte
3991628 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
276