Trouwen met de koning (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Caitlin Crews

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ze dacht dat ze de sexy prins nooit meer zou zien…Na een familietragedie wordt Paris Apollo tot koning gekroond. Hij trekt zich terug in zijn paleis, waar hij zint op wraak op zijn vijanden. Dan bereikt hem het bericht dat hij een zoon heeft. Dit is zijn kans om het koningshuis in volle glorie te herstellen! Zijn erfgenaam zal als prins worden opgevoed. Zijn moeder zal als koningin aan zijn zijde op de troon zitten. Maar tot zijn verbijstering weigert de mooie Madelyn met hem te trouwen…Madelyn wist natuurlijk best dat ze de sexy Paris Apollo na hun kortstondige affaire zou moeten vergeten. Hij ging terug naar zijn koninkrijk, zij naar haar alledaagse bestaan. Toen ze ontdekte dat ze zwanger was, besloot ze haar kind alleen op te voeden. En nu eist Paris opeens dat zij bij hem in zijn paleis komt wonen en zijn koningin wordt!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Caitlin Crews
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564129
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
406237 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
114

Beschrijving

Ze dacht dat ze de sexy prins nooit meer zou zien…

Na een familietragedie wordt Paris Apollo tot koning gekroond. Hij trekt zich terug in zijn paleis, waar hij zint op wraak op zijn vijanden. Dan bereikt hem het bericht dat hij een zoon heeft. Dit is zijn kans om het koningshuis in volle glorie te herstellen! Zijn erfgenaam zal als prins worden opgevoed. Zijn moeder zal als koningin aan zijn zijde op de troon zitten. Maar tot zijn verbijstering weigert de mooie Madelyn met hem te trouwen…

Madelyn wist natuurlijk best dat ze de sexy Paris Apollo na hun kortstondige affaire zou moeten vergeten. Hij ging terug naar zijn koninkrijk, zij naar haar alledaagse bestaan. Toen ze ontdekte dat ze zwanger was, besloot ze haar kind alleen op te voeden. En nu eist Paris opeens dat zij bij hem in zijn paleis komt wonen en zijn koningin wordt!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Caitlin Crews
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564129
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
406237 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
114