Vergeten verleden (e-Book)

Kim Stone verwoestte vele levens. Nu is zij aan de beurt.

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book

Angela Marsons

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

De steengoede, verslavende thrillerserie voor de fans van Robert Bryndza, M.J. Arlidge en Carla KovachOp de vierde verdieping van Chaucer House worden twee tieners gevonden. Ze zijn vastgeketend aan een radiator. De jongen is dood, maar het meisje leeft nog. Voor inspecteur Kim Stone lijkt elk detail van deze zaak op de verschrikkelijke ervaringen van haar en haar broer Mikey, dertig jaar geleden in dezelfde flat.Als ook de lichamen van een ouder echtpaar in een uitgebrande auto ontdekt worden, kan Kim de huiveringwekkende overeenkomsten met het overlijden van haar ouders niet ontkennen. Een moordenaar bootst traumatische gebeurtenissen uit haar verleden na.Kim heeft jarenlang gevaarlijke criminelen opgespoord en burgers beschermd. Maar kan ze deze ingewikkelde zaak met een moordenaar die het op haar gemunt heeft oplossen en haar eigen leven redden of wordt zij het laatste slachtoffer?In de pers‘De policiers die ze schrijft zijn ronduit verslavend. Mooie verrassende draai in het geheel, die de lezer tot op het laatst op het puntje van zijn stoel houdt.’ **** De Telegraaf‘Fijne thriller om in één ruk uit te lezen.’ VROUW Glossy‘Niet weg te leggen, zenuwslopende thriller.’ Margriet

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angela Marsons
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402324068
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
1089580 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408

Beschrijving

De steengoede, verslavende thrillerserie voor de fans van Robert Bryndza, M.J. Arlidge en Carla Kovach

Op de vierde verdieping van Chaucer House worden twee tieners gevonden. Ze zijn vastgeketend aan een radiator. De jongen is dood, maar het meisje leeft nog. Voor inspecteur Kim Stone lijkt elk detail van deze zaak op de verschrikkelijke ervaringen van haar en haar broer Mikey, dertig jaar geleden in dezelfde flat.

Als ook de lichamen van een ouder echtpaar in een uitgebrande auto ontdekt worden, kan Kim de huiveringwekkende overeenkomsten met het overlijden van haar ouders niet ontkennen. Een moordenaar bootst traumatische gebeurtenissen uit haar verleden na.

Kim heeft jarenlang gevaarlijke criminelen opgespoord en burgers beschermd. Maar kan ze deze ingewikkelde zaak met een moordenaar die het op haar gemunt heeft oplossen en haar eigen leven redden of wordt zij het laatste slachtoffer?

In de pers

‘De policiers die ze schrijft zijn ronduit verslavend. Mooie verrassende draai in het geheel, die de lezer tot op het laatst op het puntje van zijn stoel houdt.’ **** De Telegraaf

‘Fijne thriller om in één ruk uit te lezen.’ VROUW Glossy

‘Niet weg te leggen, zenuwslopende thriller.’ Margriet

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angela Marsons
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402324068
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
1089580 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408