Verleidelijk model (e-Book)

€ 5,99
Prijs € 3,49
Download direct dit e-Book

Suzanne Enoch

EPUB met digitaal watermerk | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Londen, 1811Eén zus, drie broers… en alle vier zijn ze op zoek naar de ware!De familie Witfeld zit in geldnood, en dus moeten de zeven huwbare dochters dringend aan de (rijke) man! Lord Zachary Griffin, erkend losbol, wordt gevraagd de mooie zusjes te leren hoe ze een man tot een huwelijk kunnen bewegen. Hij verklaart zich daartoe bereid - vooral omdat hij van plan is om Caroline, de minst frivole van het stel, te verleiden.Zachary lijkt vorderingen te maken wanneer Caroline hem vraagt te poseren voor een portret. Wat hij niet weet is dat Carolines verlangende blikken niet zozeer te maken hebben met zijn aantrekkingskracht, als wel met haar artistieke ambities: alleen als het haar lukt om Zachary's aristocratische trekken op het doek te vangen, kan ze zich aanmelden bij een gerenommeerde kunstopleiding…Dit verhaal is eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Enoch
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556735
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2022
Bestandsgrootte
1115384 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

Londen, 1811

Eén zus, drie broers… en alle vier zijn ze op zoek naar de ware!

De familie Witfeld zit in geldnood, en dus moeten de zeven huwbare dochters dringend aan de (rijke) man! Lord Zachary Griffin, erkend losbol, wordt gevraagd de mooie zusjes te leren hoe ze een man tot een huwelijk kunnen bewegen. Hij verklaart zich daartoe bereid - vooral omdat hij van plan is om Caroline, de minst frivole van het stel, te verleiden.
Zachary lijkt vorderingen te maken wanneer Caroline hem vraagt te poseren voor een portret. Wat hij niet weet is dat Carolines verlangende blikken niet zozeer te maken hebben met zijn aantrekkingskracht, als wel met haar artistieke ambities: alleen als het haar lukt om Zachary's aristocratische trekken op het doek te vangen, kan ze zich aanmelden bij een gerenommeerde kunstopleiding…

Dit verhaal is eerder verschenen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Enoch
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556735
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2022
Bestandsgrootte
1115384 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246