Veroverd door de Griek / Passie in de woestijn / Verrassende waarheid (e-Book)

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Kim Lawrence, Lynne Graham, Cathy Williams

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veroverd door de GriekHoe dúrft hij haar zwangere zusje te verlaten?Becca is zo boos op de man die dat op zijn geweten heeft, dat ze besluit zijn societybruiloft te verstoren. De neef van de bruidegom, de onweerstaanbare Christos, houdt haar echter streng in de gaten - en is niet van plan haar ooit nog te laten ontsnappen!Passie in de woestijnZe had nooit gedacht dat ze zou trouwen…Laat staan trouwen om de vrede tussen twee volkeren te bewaren. Toch treedt ze om die reden in het gearrangeerde huwelijk met de aantrekkelijke woestijnprins Raja-al-Somari, onder één voorwaarde: geen seks. Of zou ze daar misschien spijt van krijgen?Verrassende waarheidDe passie tussen Riccardo en Charlotte is voor altijd!Tot de waarheid hun romance abrupt beëindigt. Als ze elkaar jaren later tegenkomen, blijkt de chemie tussen hen nog even sterk. Riccardo wil haar weer in zijn bed, maar Charlotte aarzelt. Ze heeft immers opnieuw iets te verbergen...Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim Lawrence, Lynne Graham, Cathy Williams
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402565966
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
915388 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
362

Beschrijving

Veroverd door de Griek
Hoe dúrft hij haar zwangere zusje te verlaten?

Becca is zo boos op de man die dat op zijn geweten heeft, dat ze besluit zijn societybruiloft te verstoren. De neef van de bruidegom, de onweerstaanbare Christos, houdt haar echter streng in de gaten - en is niet van plan haar ooit nog te laten ontsnappen!

Passie in de woestijn
Ze had nooit gedacht dat ze zou trouwen…

Laat staan trouwen om de vrede tussen twee volkeren te bewaren. Toch treedt ze om die reden in het gearrangeerde huwelijk met de aantrekkelijke woestijnprins Raja-al-Somari, onder één voorwaarde: geen seks. Of zou ze daar misschien spijt van krijgen?

Verrassende waarheid
De passie tussen Riccardo en Charlotte is voor altijd!

Tot de waarheid hun romance abrupt beëindigt. Als ze elkaar jaren later tegenkomen, blijkt de chemie tussen hen nog even sterk. Riccardo wil haar weer in zijn bed, maar Charlotte aarzelt. Ze heeft immers opnieuw iets te verbergen...


Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim Lawrence, Lynne Graham, Cathy Williams
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402565966
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
915388 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
362