X (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Pascal Engman

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het los te lezen 5e deel van de Vanessa Frank-serieEen duister inkijkje in de schaduwzijde van de sportwereld, tegen de achtergrond van het WK voetbalIn een Zweedse villawijk wordt de vrouw van een profvoetballer vermoord aangetroffen. Rechercheur Vanessa Frank wordt op de zaak gezet en ontdekt al snel dat het bekende koppel een paar maanden eerder het slachtoffer is geweest van een gewelddadige woningoverval. Ook werd de vrouw online regelmatig met de dood bedreigd. Het stel had een hond, een alarmsysteem en bewakingscamera’s – maar de hond is verdwenen en de camera’s en het alarm stonden uit op het moment van de moord.Tijdens het onderzoek komt Vanessa steeds meer te weten over de duistere kant van de voetbalwereld, waarin criminele netwerken het voor het zeggen hebben en corruptie, geweld en matchfixing aan de orde van de dag zijn.Voor X deed Engman uitgebreid onderzoek naar de onderwereld van de sportindustrie. Het resultaat is een meeslepende thriller over criminele praktijken die vergezocht lijken, maar helaas veel vaker voorkomen dan we denken.‘Pascal Engman heeft, zoals gewoonlijk, met X weer een geweldige pageturner geschreven!’ – Aftonbladet‘Engman verweeft realisme en fictie in een zeer goed verhaal met een briljante plot over mensen die meedogenloos zijn in hun verlangen naar geld en macht.’ – BTJ

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pascal Engman
Uitgever
Volt
ISBN
9789021475806
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
7579073 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
522

Beschrijving

Het los te lezen 5e deel van de Vanessa Frank-serie
Een duister inkijkje in de schaduwzijde van de sportwereld, tegen de achtergrond van het WK voetbal

In een Zweedse villawijk wordt de vrouw van een profvoetballer vermoord aangetroffen. Rechercheur Vanessa Frank wordt op de zaak gezet en ontdekt al snel dat het bekende koppel een paar maanden eerder het slachtoffer is geweest van een gewelddadige woningoverval. Ook werd de vrouw online regelmatig met de dood bedreigd. Het stel had een hond, een alarmsysteem en bewakingscamera’s – maar de hond is verdwenen en de camera’s en het alarm stonden uit op het moment van de moord.
Tijdens het onderzoek komt Vanessa steeds meer te weten over de duistere kant van de voetbalwereld, waarin criminele netwerken het voor het zeggen hebben en corruptie, geweld en matchfixing aan de orde van de dag zijn.

Voor X deed Engman uitgebreid onderzoek naar de onderwereld van de sportindustrie. Het resultaat is een meeslepende thriller over criminele praktijken die vergezocht lijken, maar helaas veel vaker voorkomen dan we denken.

‘Pascal Engman heeft, zoals gewoonlijk, met X weer een geweldige pageturner geschreven!’ – Aftonbladet
‘Engman verweeft realisme en fictie in een zeer goed verhaal met een briljante plot over mensen die meedogenloos zijn in hun verlangen naar geld en macht.’ – BTJ

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pascal Engman
Uitgever
Volt
ISBN
9789021475806
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
7579073 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
522