Ze komt te dichtbij (e-Book)

‘Hallo vrijdag, ik ben zaterdag’.

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book

Kitty Huijbers

EPUB met digitaal watermerk | December 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

'Hallo vrijdag, ik ben zaterdag'.Een maand geleden stond Lieke voor haar deur en sprak deze zin uit. Sara wilde dat ze die dag niet open had gedaan. Haar leven zoals ze dat kende, ontploft op die dag. Frank en Charlotte zijn jong getrouwd en hebben drie kinderen. Charlotte is dolgelukkig met haar gezin. Op een dag staan Lieke en Sara op haar stoep. Het nieuws dat ze brengen zet Charlottes leven op zijn kop. Wie zijn deze vrouwen? Waarom willen ze haar helpen? En wat is Franks aandeel in deze hele situatie? Na lang aandringen accepteert Charlotte eindelijk Sara's hulp maar niet op de manier zoals Sara bedacht heeft. Frank heeft haar eeuwige trouw beloofd, tot de dood hen scheidt, en daar zal ze hem aan houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kitty Huijbers
Uitgever
De Verhalenfabriek
ISBN
9789461098573
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2023
Bestandsgrootte
5915390 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

'Hallo vrijdag, ik ben zaterdag'.

Een maand geleden stond Lieke voor haar deur en sprak deze zin uit. Sara wilde dat ze die dag niet open had gedaan. Haar leven zoals ze dat kende, ontploft op die dag.

Frank en Charlotte zijn jong getrouwd en hebben drie kinderen. Charlotte is dolgelukkig met haar gezin. Op een dag staan Lieke en Sara op haar stoep. Het nieuws dat ze brengen zet Charlottes leven op zijn kop. Wie zijn deze vrouwen? Waarom willen ze haar helpen? En wat is Franks aandeel in deze hele situatie?

Na lang aandringen accepteert Charlotte eindelijk Sara's hulp maar niet op de manier zoals Sara bedacht heeft. Frank heeft haar eeuwige trouw beloofd, tot de dood hen scheidt, en daar zal ze hem aan houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kitty Huijbers
Uitgever
De Verhalenfabriek
ISBN
9789461098573
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2023
Bestandsgrootte
5915390 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100