Zeg het met een beeld (e-Book)

52 managementmetaforen die overtuigen en inspireren

Prijs € 22,99
Download direct dit e-Book

Raf De Rycke

EPUB met digitaal watermerk | December 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De haan die niet meer kon kraaien Asperges à la flamande/à la hollandaise De mooiste bloemen groeien aan de rand van het ravijn Al duizenden jaren maken leiders, politici en filosofen dankbaar gebruik van de kracht die uitgaat van metaforen. Ook vandaag blijven ze een van de krachtigste stijlfiguren in het arsenaal van sprekers en verantwoordelijken van ondernemingen en organisaties. Zeg het met een beeld combineert op een originele wijze 52 gekende en nieuwe verhalenmetaforen met evenveel illustraties en actuele managementthema's. Het toont hoe je metaforen kunt inzetten om je boodschap op een behapbare, enthousiasmerende en overtuigende wijze te brengen. De vele managementuitdagingen in dit boek inspireren je om diverse beleidsdomeinen in je onderneming of organisatie op een andere manier te bekijken en aan te pakken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raf De Rycke
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401482592
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2021
Bestandsgrootte
10844965 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

De haan die niet meer kon kraaien
Asperges à la flamande/à la hollandaise
De mooiste bloemen groeien aan de rand van het ravijn

Al duizenden jaren maken leiders, politici en filosofen dankbaar gebruik van de kracht die uitgaat van metaforen. Ook vandaag blijven ze een van de krachtigste stijlfiguren in het arsenaal van sprekers en verantwoordelijken van ondernemingen en organisaties.

Zeg het met een beeld combineert op een originele wijze 52 gekende en nieuwe verhalenmetaforen met evenveel illustraties en actuele managementthema's. Het toont hoe je metaforen kunt inzetten om je boodschap op een behapbare, enthousiasmerende en overtuigende wijze te brengen.

De vele managementuitdagingen in dit boek inspireren je om diverse beleidsdomeinen in je onderneming of organisatie op een andere manier te bekijken en aan te pakken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raf De Rycke
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401482592
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2021
Bestandsgrootte
10844965 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200