Zoetwater (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Akwaeke Emezi

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Zo wild en uniek. Zoetwater is een gebed voor alle buitenbeetjes.' Valentijn Hoogenkamp'Ik heb veel levens gehad in dit lichaam. Ik heb er veel geleefd voordat ze me in dit lichaam stopten. En ik zal er veel hebben als ze me eruit halen.'Ada is altijd ongewoon geweest. Haar ouders zijn vanaf het begin al bezorgd om haar. Er moet iets mis zijn gegaan bij geboorte, aangezien ze een onrustig kind is en aanvallen van woede en verdriet heeft. In Zoetwater krijgen we een kijkje in Ada's geest en wat - of misschien beter gezegd - wie zich daarin afspeelt en wat dat betekent voor Ada's plek in deze wereld.Zoetwater is rauw, hartverscheurend, donker en krachtig. Het bijzondere debuut van Akwaeke Emezi dat resoneert bij en omarmd wordt door een grote groep mensen voor wie identiteit niet klip en klaar is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Akwaeke Emezi
Uitgever
Podium
ISBN
9789463811903
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
2088165 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

'Zo wild en uniek. Zoetwater is een gebed voor alle buitenbeetjes.' Valentijn Hoogenkamp

'Ik heb veel levens gehad in dit lichaam. Ik heb er veel geleefd voordat ze me in dit lichaam stopten. En ik zal er veel hebben als ze me eruit halen.'

Ada is altijd ongewoon geweest. Haar ouders zijn vanaf het begin al bezorgd om haar. Er moet iets mis zijn gegaan bij geboorte, aangezien ze een onrustig kind is en aanvallen van woede en verdriet heeft. In Zoetwater krijgen we een kijkje in Ada's geest en wat - of misschien beter gezegd - wie zich daarin afspeelt en wat dat betekent voor Ada's plek in deze wereld.
Zoetwater is rauw, hartverscheurend, donker en krachtig. Het bijzondere debuut van Akwaeke Emezi dat resoneert bij en omarmd wordt door een grote groep mensen voor wie identiteit niet klip en klaar is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Akwaeke Emezi
Uitgever
Podium
ISBN
9789463811903
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
2088165 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181