Zomerliefdes - Spanje (e-Book)

Spaans, trots en arrogant / Spaanse minnaar / Spaanse begeerte

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Lynne Graham, Abby Green, Helen Bianchin

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je hart gaat vanzelf sneller kloppen in dit land van temperament en tomeloze passión! In Spaans, trots en arrogant belooft Molly zichzelf het bij één wilde nacht in het castello van de knappe Leandro Carrera Marquez te laten. Die nacht blijft echter niet zonder gevolgen, en Leandro ziet maar één oplossing: trouwen. Omwille van de baby stemt Molly toe, maar zal ze ooit Leandro’s hart veroveren? In Spaanse minnaar loopt Rowan onverwacht de nog altijd onweerstaanbare Isandro Salazar tegen het lijf. Ze kan hem onmogelijk vertellen waarom ze hem destijds verliet, ook al is het duidelijk dat hij haar veracht. Toch wil ze niets liever dan de band met hem herstellen, en ze weet al hoe – met een daverend charme-offensief! In Spaanse begeerte spat Shannays sprookje met de sexy Marcello Martinez als een zeepbel uit elkaar, en ze pakt haar biezen. Jaren later ontdekt Marcello dat hij een dochter heeft, en Shannay heeft geen andere keus dan het meisje te vergezellen naar Spanje. Daar wacht haar een verrassing die hun leven op zijn kop zet!   Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lynne Graham, Abby Green, Helen Bianchin
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557701
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1220011 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
355

Beschrijving

Je hart gaat vanzelf sneller kloppen in dit land van temperament en tomeloze passión!
 
In Spaans, trots en arrogant belooft Molly zichzelf het bij één wilde nacht in het castello van de knappe Leandro Carrera Marquez te laten. Die nacht blijft echter niet zonder gevolgen, en Leandro ziet maar één oplossing: trouwen. Omwille van de baby stemt Molly toe, maar zal ze ooit Leandro’s hart veroveren?
 
In Spaanse minnaar loopt Rowan onverwacht de nog altijd onweerstaanbare Isandro Salazar tegen het lijf. Ze kan hem onmogelijk vertellen waarom ze hem destijds verliet, ook al is het duidelijk dat hij haar veracht. Toch wil ze niets liever dan de band met hem herstellen, en ze weet al hoe – met een daverend charme-offensief!
 
In Spaanse begeerte spat Shannays sprookje met de sexy Marcello Martinez als een zeepbel uit elkaar, en ze pakt haar biezen. Jaren later ontdekt Marcello dat hij een dochter heeft, en Shannay heeft geen andere keus dan het meisje te vergezellen naar Spanje. Daar wacht haar een verrassing die hun leven op zijn kop zet! 
 
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lynne Graham, Abby Green, Helen Bianchin
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402557701
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2022
Bestandsgrootte
1220011 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
355