Zon in het verschiet (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

RaeAnne Thayne

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is Cape Sanctuary net als vroeger haar veilige haven?Vroeger, toen Meredith Collins als klein meisje bij haar oma in Cape Sanctuary logeerde, voelde ze zich er veilig en geborgen. Nu keert ze er met de staart tussen de benen terug, omdat iedereen in Chicago overtuigd is van haar betrokkenheid bij de miljoenenfraude van haar overleden ex. Gelukkig heeft ze nog het strandhuisje dat ze van haar oma heeft geërfd en is ze deels eigenaar van het plaatselijke eetcafé. Daar kan ze gaan werken tot ze haar leven weer op orde heeft.Dat heeft één nadeel: ze moet samen gaan werken met haar nicht Tori, die zo haar redenen heeft om Meredith liever te zien gaan dan komen. Gelukkig kleven er ook voordelen aan Merediths terugkomst naar Cape Sanctuary - of eigenlijk één groot voordeel: de knappe schrijver Liam Byrne, die het huisje naast het hare huurt. Maar wat als hij ontdekt wie ze werkelijk is? En is híj eigenlijk wel wie hij zegt te zijn? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
RaeAnne Thayne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570397
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
862890 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Is Cape Sanctuary net als vroeger haar veilige haven?

Vroeger, toen Meredith Collins als klein meisje bij haar oma in Cape Sanctuary logeerde, voelde ze zich er veilig en geborgen. Nu keert ze er met de staart tussen de benen terug, omdat iedereen in Chicago overtuigd is van haar betrokkenheid bij de miljoenenfraude van haar overleden ex. Gelukkig heeft ze nog het strandhuisje dat ze van haar oma heeft geërfd en is ze deels eigenaar van het plaatselijke eetcafé. Daar kan ze gaan werken tot ze haar leven weer op orde heeft.

Dat heeft één nadeel: ze moet samen gaan werken met haar nicht Tori, die zo haar redenen heeft om Meredith liever te zien gaan dan komen. Gelukkig kleven er ook voordelen aan Merediths terugkomst naar Cape Sanctuary - of eigenlijk één groot voordeel: de knappe schrijver Liam Byrne, die het huisje naast het hare huurt. Maar wat als hij ontdekt wie ze werkelijk is? En is híj eigenlijk wel wie hij zegt te zijn?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
RaeAnne Thayne
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570397
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
862890 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268